Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με μας

Η εταιρεία Speedrite (Νέα Ζηλανδία) είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτρικής περίφραξης. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια διεθνώς αξιόπιστη εικόνα ποιότητας και ανθεκτικότητας. Η Speedrite κατασκευάζει από το 1938 ηλεκτρικούς φράχτες, οι οποίοι έχουν περάσει τη δοκιμασία του χρόνου στις δύσκολες συνθήκες χιλιάδων αγροκτημάτων σε όλο τον κόσμο. Η ονομασία Speedrite σημαίνει κορυφαίες καινοτομίες, αξιοπιστία και ποιότητα.

Με την καλή της φήμη που χτίζει εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Speedrite είναι η μάρκα την οποία οι αγρότες μπορούν να εμπιστευτούν.

Εμείς σκεφτόμαστε σοβαρά τον έλεγχο – όσο τον έλεγχο των αγροκτημάτων, τόσο και τον έλεγχο της δικής μας παραγωής. Εάν σκοπεύετε πράγματι να ελέγχετε κατοικίδια ή άγρια ζώα, χρησιμοποιήστε μάρκα παγκοσμίας φήμης στον κλάδο της ηλεκτρικής περίφραξης.

 

Χρησιμοποιήστε Speedrite, διότι εμείς προσφέρουμε:

 

ΙΣΧΥ: Οι ηλεκτρικοί φράχτες της Speedrite έχουν δημιουργηθεί για να χρησιμοποιούνται στις πιο δυσμενείς συνθήκες. Παρέχουν ηλεκτρική τάση ακόμα και στην πιο πλούσια βλάστηση. Έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να παρέχουν στο σύστημά σας ηλεκτρικό παλμό ύψιστης ποιότητας που σημαίνει μέγιστη δυνατή ενέργεια για το κάθε ηλεκτροσόκ.

Τελικό αποτέλεσμα: Καλύτερος έλεγχος.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Τα προϊόντα της Speedrite έχουν κατασκευαστεί για μακροχρόνια λειτουργία. Αξιόπιστες και ανθεκτικές, οι συσκευές τροφοδοσίας της Speedrite συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες του κλάδου. Τα προϊόντα της Speedrite λειτουργούν απλώς άψογα.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Όλα τα προϊόντα κατακευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Από τα μικρότερα στοιχεία μέχρι την εγκατάσταση συγκροτήματος ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Όλα τα στάδια της παραγωγής παρακολουθούνται στενά, ώστε να εξασφαλιστεί ύψιστη ποιότητα.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Ως μέρος της παγκόσμιας διανομής και της επαγγελματικής συντήρησης, προσφέρουμε εξυπηρέτηση εντός και εκτός εγγύησης για κάθε προϊόν μας. Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες της Speedrite αποκτούν περισσότερα από απλώς ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων. Οι πελάτες αποκτούν και την σιγουριά μιας εταιρείας η οποία παρέχει ηγετική εγγύηση στον κλάδο για όλα τα προϊόντα που πωλεί. Η εγγύηση για τις συσκευές τροφοδοσίας είναι 2 ετών, ενώ για τους μονωτήρες από 2 έως 10 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

SPEEDRITE ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η ιστορία της Speedrite βασίζεται στην σκληρή δουλειά και την καινοτομία. Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακούγοντας την γνώμη των αγροτών, η Speedrite εξακολουθεί να βγάζει στην αγορά καινούργια προϊόντα τα οποία διευκολύνουν την κτηνοτροφία.

Επίσημος διανομέας στην Ελλάδα: η Bentley Farm Ε. Π. Ε.