Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Αποστολή

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιλέξατε με τους εξής τρόπους:

1. Αφού κάνετε εγγραφή απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα προσθέτοντας τα προϊόντα στο εικονικό σας καλάθι πατώντας το πλήκτρο «Αγόρασέ το». Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται όταν πατήσετε το πλήκτρο «Πληρωμή» στο καλάθι. Ακολουθούν 5 βήματα για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης αποστολής, τον τρόπο πληρωμής, την μέθοδο αποστολής, ενώ η παραγγελία γίνεται δεκτή από την Bentley Farm Ε. Π. Ε., αφού πατήσετε το πλήκτρο «Επιβεβαίωση» στο τελευταίο βήμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

ΕΙΤΕ

2. Με την αποστολή της παραγγελίας στο e-mail office@bentleyfarm.bg

ΕΙΤΕ

3. Επικοινωνώντας στο τηλέφωνο +306947 665 327

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Όταν στο bentleyfarm.gr ληφθεί μια παραγγελία χρήστη, το αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποιεί τον χρήστη με e-mail για την επιτυχή λήψη της παραγγελίας.

Εάν δεν λάβετε e-mail επιβεβαίωσης έως 1 ώρα μετά την παραγγελία, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: +306947 665 327


Αποστολή γίνεται μόνο για παραγγελίες που έχουν ληφθεί με επιτυχία.

Η αποστολή προϊόντων που έχουν παραγγελθεί δεν πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο και στις επίσημες γιορτές και αργίες.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελία παραδίδεται εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών.

Παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 12.00 π.μ. εκτελούνται την ίδια εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 12.00 π.μ. εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που λαμβάνονται το σαββατοκύριακο και στις επίσημες γιορτές και αργίες εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την λήψη της παραγγελίας.

 

ΤΙΜΕΣ

Η τιμή για την αποστολή των προϊόντων που έχετε επιλέξει είναι 15 ευρώ και καταβάλλεται κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον κούριερ μαζί με το τελικό ποσό των εμπορευμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα σε οποιοδήποτε