Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

ZOOTECHNIA 2017

αναρτήθηκε από System Administrator 07/02/2017 0 Σχόλια

Η ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ ΕΠΕ συμμετέχει στην 10η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia». Το γεγονός είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες της αγροτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στη νότια Ευρώπη και διενεργείται από την 2η έως την 5η Φεβρουαρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη.

 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ παρουσίασε τόσο ένα από τα προϊόντα της με τη μεγαλύτερη ζήτηση όσο και προϊόντα, τα οποία είναι καινούρια για την Ελληνική αγορά. Το περίπτερο της εταιρείας προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον ανάμεσα στους επισκέπτες με την ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών τροφοδοσίας για φράκτες μάρκας Speedrite, με τις ζυγαριές ζώων της Tru-Test, το πλούσιο υλικό για ηλεκτρικές περιφράξεις, τα μονωτικά υλικά και τα εξαρτήματα για τις ηλεκτρικές συσκευές τροφοδοσίας για ηλεκτρικούς φράκτες κ.α.

 

Πραγματογνώμονες της ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ παρουσίασαν μερικές από τις πιο προτιμώμενες ηλεκτρικές συσκευές τροφοδοσίας για ηλεκτρικό φράκτη, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Unigizer  15000i με χειριστήριο, η οποία είναι αρκετά ισχυρή για να φορτίσει φράκτη σε εμβαδόν 800 εκταρίων. Θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και μικρότερες συσκευές τροφοδοσίας για ηλεκτρικό φράκτη, οι οποίες είναι κατάλληλες για μεσαίες και μικρές περιφράξεις, όπως Unigizer  1000 και 500 και οι τύποι АN90 και АN20.

 

Εκτός από τους φορτιστές για την συσκευή τροφοδοσίας για ηλεκτρικό φράκτη, παρουσιάστηκαν και διαφορετικά είδη ταινιών περίφραξης, σχοινιών, μονωτικών υλικών και πολλών άλλων εξαρτημάτων για ηλεκτρικές περιφράξεις. Οι ειδικοί της εταιρείας παρείχαν συμβουλές σε κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, προκειμένου να του παράσχουν βοήθεια στην επιλογή κατάλληλης και ανάλογης των στόχων του ηλεκτρικής συσκευής τροφοδοσίας για ηλεκτρικό φράκτη, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του, το είδος των ζώων και το μήκος του φράκτη. 

 

Με την συμμετοχή της στην Zootechnia η ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ παρείχε την δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν επί τόπου ένα μέρος των προϊόντων που προσφέρονται από την εταιρεία με σκοπό να πειστούν στις δικές τους προτεραιότητες. Η ανταπόκριση και η ικανοποίηση των πελατών πάντα ήταν προτεραιότητες της ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ. 

 

Τα προϊόντα, τα οποία παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της Zootechnia, καθώς επίσης και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικών συσκευών τροφοδοσίας για ηλεκτρικούς φράκτες, τεχνικά μέσα αρμέγματος και κτηνιατρικά εργαλεία μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΜΠΕΝΤΛΙ ΦΑΡΜ www.bentleyfarm.gr.