Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

αναρτήθηκε από System Administrator 26/09/2016 0 Σχόλια

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Εξασφαλίζει πιο καθαρό και πιο ισχυρό παλμό, μεγιστοποιεί την ενέργεια η οποία κυλάει στον φράχτη για βέλτιστο συνεχή έλεγχο.

 

ΗΛΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Όλες οι συσκευές τροφοδοσίας, ακόμα και όσες τροφοδοτούνται με μπαταρίες, είναι κατάλληλες για μόνιμη ή προσωρινή ηλιακή εγκατάσταση.

 

ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ

Η εύκολη στην χρήση οθόνη που υπάρχει σε κάθε συσκευή τροφοδοσίας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, επιτρέπει την στιγμιαία μέτρηση της τάσης του φράχτη. Ανάβει κόκκινο φως, όταν η συσκευή πρέπει να επαναφορτιστεί. Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές της Speedrite χρησιμοποιούν οθόνη 5 φάσεων του συστήματος τάσης.

 

ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάθε συσκευή τροφοδοσίας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους έχει ενσωματωμένη, εύκολη στην χρήση οθόνη, που επιτρέπει την στιγμιαία μέτρηση της τάσης του φράχτη.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τεχνολογία μικροεπεξεργαστών η οποία επιτρέπει στην συσκευή τροφοδοσίας να προσθέτει ισχύ από την μπαταρία ανάλογα με την κατάσταση του φράχτη. Η λειτουργία αυτή αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και είναι αποτελεσματική κατά την χρήση ηλιακής εγκατάστασης.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Οι μεγάλοι φράχτες αποτελούν μια μοναδική πρόκληση όσον αφορά τον εντοπισμό της αιτίας της βλάβης. Όταν ανακαλύψετε την βλάβη, οπωσδήποτε θα βρίσκεστε σε απόσταση από την συσκευή τροφοδοσίας. Το χειροκίνητο τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την συσκευή τροφοδοσίας, όπου και αν βρίσκεστε γύρω από τον φράχτη και να τον επισκευάσετε. Με τον τρόπο αυτό η συντήρηση μπορεί να γίνεται πιο αποτελεσματικά. Για μεγαλύτερη ευκολία κατά την λειτουργία, το τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση έχει δείκτη για βλάβες στον φράχτη, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε πού έχει συμβεί βραχυκύκλωμα.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΝΤΙΖΑΪΝ

Η υψηλή τεχνολογία και η προσοχή στο ντιζάιν της εταιρείας εξασφαλίζουν την ισχύ και ταυτόχρονα το μικρό μέγεθος της συσκευής τροφοδοσίας. Κάθε στοιχείο της συσκευής τροφοδοσίας έχει τοποθετηθεί σε κουτί από πολύ σκληρό πολυμερές υλικό με τερματικά και οθόνες με ενδείξεις για την τάση.

 

ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Για διευκόλυνση, στην εμπρόσθια όψη της συσκευής τροφοδοσίας σε ένα κουτί έχουν εγκατασταθεί μεγάλα τερματικά που διορθώνονται εύκολα και μπορούν να λαμβάνουν σήμα από δύο γραμμές περίφραξης, εάν χρειαστεί.

 

ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΗΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η τεχνολογία κυκλικών κυμάτων έχει καλή παρουσία με την τήρηση των διεθνών προδιαγραφών για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το σχήμα των κυκλικών κυμάτων είναι λείο που σημαίνει λιγότερες παρεμβολές από οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρικό φράχτη.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα της Speedrite έχουν πλήρη εγγύηση δύο ετών.