Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Οι μεγαλύτεροι ηλεκτρικοί φράχτες

αναρτήθηκε από System Administrator 27/09/2016 0 Σχόλια

Η Bentley Farm Ε. Π. Ε. είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα η οποία είναι σε θέση να σας προσφέρει τους μεγαλύτερους ηλεκτρικούς φράχτες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέξαμε να είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ηλεκτρικών φραχτών της Speedrite – το κάναμε επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων κατασευασμένων από την ηγετική εταιρεία του κλάδου. Η Speedrite κατασκευάζει και ανανεώνει τους ηλεκτρικούς φράχτες της πάνω από 80 χρόνια! Το γεγονός αυτό μιλάει από μόνο του για την σοβαρή στάση και την προσοχή απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Πότε είναι απαραίτητοι οι μεγάλοι ηλεκτρικοί φράχτες;

Βεβαιώς, δεν έχουν δημιουργηθεί για τα ρεκόρ Γκίνες, αλλά για να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες ανάγκες. Ο ισχυρότερος ηλεκτρικός φράχτης χρησιμοποιείται στην Αφρική με στόχο την προστασία των άγριων ζώων στους προστατευμένους βιότοπους, ενώ στην Αυστραλία – για να ελέγχονται τα ζώα στα μεγαλύτερα αγροκτήματα. Στο κάτω κάτω αν ένας ηλεκτρικός φράχτης μπορεί να κρατήσει ρινόκερους, ελέφαντες και βουβάλους, γιατί να μην μπορεί να φυλάξει τα κοπάδια στην Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Στην Speedrite γνωρίζουν καλά ότι αν ο φράχτης λειτουργεί σε αυτές τις δύο περιοχές, θα λειτουργήσει παντού. Μετά την Νέα Ζηλανδία η Νότια Αφρική είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τους ισχυρούς ηλεκτρικούς φράχτες – αυτούς που έχουν ισχύ πάνω από 20 Joules, και τους χρησιμοποιούν για τη φύλαξη άγριων ζώων, καθώς και για προστασία από τα ζώα αυτά. Η έκταση αυτών των ιδιωτικών και κρατικών πάρκων είναι τεράστια, σοκαριστική για το νου του ανθρώπου, με τα πάνω από 20.000 εκτάρια τους. Με την τεχνολογία της Speedrite όμως τα πάντα είναι δυνατά – τα Unigizer εξασφαλίζουν υψηλή προστασία, ακόμη και στις πιο προβληματικές περιοχές.

Ή αν μιλάμε για τη δική μας κλίμακα, οι μεγάλοι ηλεκτρικοί φράχτες συνδεδεμένοι με το ηλεκτρικό δίκτυο, διαθέτουν αρκετά πλεονεκτήματα τα οποία θα παρουσιάσουμε εδώ:

• Τεχνολογία κυκλικού κύματος για πιο καθαρό και ισχυρό παλμό στο μήκος του φράχτη – η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει καθαρότερο και ισχυρότερο παλμό, μεγιστοποιεί την ενέργεια η οποία κυλάει στον φράχτη για βέλτιστο συνεχή έλεγχο. Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει καλή παρουσία με την τήρηση των διεθνών προδιαγραφών για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Το σχήμα των κυκλικών κυμάτων είναι λείο που σημαίνει λιγότερες παρεμβολές από οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρικό φράχτη.

• Ηλιακή συμβατότητα – όλες οι συσκευές τροφοδοσίας, ακόμα και όσες τροφοδοτούνται με μπαταρίες, είναι κατάλληλες για μόνιμη ή προσωρινή ηλιακή εγκατάσταση.

• Αξιόπιστη τροφοδοσία μέχρι την άκρη του φράχτη.

• Τεχνολογία ευαίσθητη στην τάση η οποία εγγυάται πως η τάση θα διατηρηθεί υψηλή.

• Δυνατότητα ελέγχου από απόσταση – Οι μεγάλοι φράχτες αποτελούν μια μοναδική πρόκληση όσον αφορά τον εντοπισμό της αιτίας της βλάβης. Όταν ανακαλύψετε την βλάβη, οπωσδήποτε θα βρίσκεστε σε απόσταση από την συσκευή τροφοδοσίας. Το χειροκίνητο τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την συσκευή τροφοδοσίας, όπου και αν βρίσκεστε γύρω από τον φράχτη και να τον επισκευάσετε. Με τον τρόπο αυτό η συντήρηση μπορεί να γίνεται πιο αποτελεσματικά. Για μεγαλύτερη ευκολία κατά την λειτουργία, το τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση έχει δείκτη για βλάβες στον φράχτη, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε πού έχει συμβεί βραχυκύκλωμα.

• Οθόνη για την τάση στον φράχτη – Η εύκολη στην χρήση οθόνη που υπάρχει σε κάθε συσκευή τροφοδοσίας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, επιτρέπει την στιγμιαία μέτρηση της τάσης του φράχτη. Ανάβει κόκκινο φως, όταν η συσκευή πρέπει να επαναφορτιστεί. Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές της Speedrite χρησιμοποιούν οθόνη 5 φάσεων του συστήματος τάσης.

• Τερματικό χαμηλής τάσης.

• Μεγάλα τερματικά – Για διευκόλυνση, στην εμπρόσθια όψη της συσκευής τροφοδοσίας σε ένα κουτί έχουν εγκατασταθεί μεγάλα τερματικά που διορθώνονται εύκολα και μπορούν να λαμβάνουν σήμα από δύο γραμμές περίφραξης, εάν χρειαστεί.

• Η υψηλή τεχνολογία και η προσοχή στο ντιζάιν της εταιρείας εξασφαλίζουν την ισχύ και ταυτόχρονα το μικρό μέγεθος της συσκευής τροφοδοσίας. Κάθε στοιχείο της συσκευής τροφοδοσίας έχει τοποθετηθεί σε κουτί από πολύ σκληρό πολυμερές υλικό με τερματικά και οθόνες με ενδείξεις για την τάση.

• Κατάλληλοι για τον έλεγχο κάθε είδους ζώων αγροκτήματος.

• Διπολική τεχνολογία – Επιτρέπει την εγκατάσταση ηλεκτρικού συστήματος το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά καλά σε ξηρά και χαμηλής αγωγιμότητας εδάφη.

• Προστασία της μπαταρίας – Τεχνολογία μικροεπεξεργαστών η οποία επιτρέπει στην συσκευή τροφοδοσίας να προσθέτει ισχύ από την μπαταρία ανάλογα με την κατάσταση του φράχτη. Η λειτουργία αυτή αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και είναι αποτελεσματική κατά την χρήση ηλιακής εγκατάστασης.

Η πρώτη στον κόσμο 36 J συσκευή τροφοδοσίας παρέχει ολόκληρα 36 Joules ενέργειας (54 J απόθεμα) στον φράχτη, και είναι κατάλληλη για χρήση όσο με τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση που εντοπίζει βλάβες στον φράχτη Control Fault Finder (3600RS), τόσο και χωρίς αυτό. Εξυπηρετεί ηλεκτρικό φράχτη μήκους έως 360 χλμ και μέγιστο περιφραγμένο χώρο έως 2.000 στρεμμάτων. Τροφοδοτείται με ηλεκτρισμό, χρειάζεται μόνο 10 πασσάλους γείωσης, και διατηρεί το ηλεκτρικό ρεύμα συνεχώς χωρίς πτώσεις της τάσης.

Ακολουθούν 2 μοντέλα, το ένα από τα οποία έχει δημιουργηθεί για μεγάλα συστήματα περίφραξης – έως 200 χλμ και 1.100 στρεμμάτων που παρέχει 22 Joules ενέργειας (34 J απόθεμα). Εάν διαθέτετε 800 στρέμματα, σας είναι αρκετό και το μοντέλο που μπορεί να εξυπηρετήσει φράχτη μήκους 150 χλμ με 14,5 Joules ενέργειας (22 J απόθεμα). Η καλύτερη είδηση είναι πως και οι τρεις συσκευές τροφοδοτούνται με ρεύμα ακόμη και σε περίπτωση ιδιαίτερα πλούσιας βλάστησης – αφού έχουν δημιουργηθεί για τροπικές συνθήκες.

Οι χιλιάδες αγρότες στον κόσμο που χρησιμοποιούν τους μεγάλους ηλεκτρικούς φράχτες αποτελούν εξαιρετική εγγύηση ποιότητας και εμπιστοσύνης. Η Bentley Farm προσφέρει πλήρη εγγύηση 2 ετών για όλα τα προϊόντα της Speedrite.

Όχι άλλα πειράματα με τον φράχτη! Η Bentley Farm – λύσεις για τον σοβαρό αγρότη.