Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Ηλεκτρικός φράχτης για την προστασία του κήπου σας

αναρτήθηκε από System Administrator 27/09/2016 0 Σχόλια

Ο ηλεκτρικός φράχτης, που δημιουργήθηκε αρχικά ως μέσο ελέγχου κατοικίδιων ζώων, εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιείται και για άλλους σκοπούς. Ένας από αυτούς είναι η προστασία του οπωρώνα και του λαχανόκηπού σας, και γιατί όχι του μελισσοκομείου σας. Δεν υπάρχει φθηνότερος και ευκολότερος τρόπος να προστατεύσετε την πολύτιμη βιολογική παραγωγή σας από τις επιθέσεις άγριων ζώων και κατσίκων, αδέσποτων σκύλων και αλόγων που τα προσέλκυσε το άρωμα φρέσκου πράσινου χόρτου. Εάν είστε οικολόγος ή αγρότης σίγουρα έχετε ακούσει και έχετε διαβάσει για το πώς σχετικά με διάφορα ευρωπαϊκά έργα οι αγρότες των ορεινών περιοχών βοηθιούνται στο να προστατεύσουν την παραγωγή τους. Εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τον εαυτό σας.

Οι ειδικοί της Bentley Farm προσφέρουν για τον σκοπό αυτό τους ηλεκτρικούς φράχτες της  Speedrite. Η εγκατάσταση αυτή έχει δημιουργηθεί ειδικά με στόχο την αποφυγή μεγάλων θηραμάτων και κατοικίδιων ζώων αγροκτήματος. Οι ηλεκτρικοί παλμοί που τον διαπερνούν προκαλούν φόβο στα ζώα, εάν αγγίξουν τον φράχτη. Όταν αισθανθεί μια φορά τον ηλεκτρικό παλμό, το ζώο δεν κάνει δεύτερη προσπάθεια να περάσει την περίφραξη. Η χρήση ηλεκτρικού φράχτη είναι πολύ αποτελεσματική και με χαμηλότερο κόστος από τον κλασικό φράχτη.

Εμείς, από την Bentley Farm συνιστούμε την χρήση ηλεκτρικού φράχτη για την προστασία της βιολογικής παραγωγής. Ένα από τα πολλά παραδείγματα χρήσης που καταγράφηκαν στα 80 χρόνια λειτουργίας των ηλεκτρικών φραχτών Speedrite, που έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό την αποτελεσματικότητά τους και την ευελιξία χρήσης τους, μας δείχνει την προστασία των ακριβών τρουφών από τα αγιρογούρουνα – οι μεγαλύτεροι λάτρεις τους. Απεδείχθη ότι στις περιοχές με πολλά αγριογούρουνα οι ηλεκτρικοί φράχτες χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά. Ο κλασικός φράχτης δεν είναι σε θέση να εμποδίσει την διέλευση των αγριογούρουνων, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, όταν η τροφή είναι λιγοστή. Και στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα οι απώλειες θα είναι οπωσδήποτε τεράστιες, αφού είναι γνωστή η τιμή αυτής της λιχουδιάς στην αγορά. Βέβαια, οι ζημιές δε θα είναι λιγότερες για σας και αν η ίδια ορδή καταστρέψει όλη την παραγωγή και τον κήπο σας.

Ο ηλεκτρικός φράχτης είναι μια ηλεκτρική εγκατάσταση η οποία αποτελείται από δύο βασικά μέρη – μια συσκευή παραγωγής ηλεκτρικών παλμών και έναν φράχτη μέσα από τον οποίο περνάει το ηλεκτρικό ρεύμα. Για το σκοπό αυτό ο φράχτης κατασκευάζεται από αγώγιμα σύρματα ή γραμμές στο υλικό των οποίων υπάρχουν ίνες από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό που είναι ειδικά επεξεργασμένες με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η Bentley Farm έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάλογα με την απαραίτητη ηλεκτρική αντίσταση και την αντοχή σε σκίσιμο – ανάλογα με το βάρος των ανεπιθύμητων επισκεπτών που πρέπει να απωθήσετε.

Ανάλογα με τις συνθήκες του φυσικού χώρου θα αποφασίσουμε μαζί σας τι είδους τροφοδοσία χρειάζεστε – ηλεκτρική τροφοδοσία, με μπαταρίες, με συσσωρευτή, με συσσωρευτή και ηλιακό συλλέκτη. Τα προϊόντα της Speedrite που προσφέρουμε διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι όμως πάντα άριστης ποιότητας και απόλυτης συμβατότητας με τα υπόλοιπα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται ο φράχτης.

Μερικά έντομα – μέλισσες, σφήκες και αγριομέλισσες – αποτελούν το βασικό μέρος της πρωτεϊνικής «δίαιτας» των αρκούδων. Να γιατί για σας που έχετε κυψέλες και αποικίες μελισσών στο δάσος οι επιθέσεις της κατά τα άλλα συμπαθητικής αρκούδας αποτελούν πιθανό, αλλά και πραγματικό κίνδυνο. Όταν η αρκούδα μυρίσει το μέλι, μαζί του φεύγουν και οι μέλισσές σας, που σημαίνει ούτε λίγο ούτε πολύ τεράστιες και μακροπρόθεσμες ζημιές για σας, μελισσοκόμοι. Ό,τι και να κάνετε, οι αρκούδες δρουν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν είναι δραστήριες.

Ο ηλεκτρικός φράχτης της Speedrite που προσφέρουμε εμείς από την Bentley Farm, είναι η σωστή προστασία του έργου σας ενός ολόκληρου χρόνου. Ένας σύντομος ηλεκτρικός παλμός του ηλεκτρικού φράχτη – χωρίς τουφέκια και αγρυπνίες – και η αρκούδα εγκαταλείπει τις προσπάθειές της, και μάλιστα απομακρύνεται σώα και αβλαβής.

Η καλή είδηση είναι πως εκτός του ότι είναι πιο αποτελεσματικός και πιο φθηνός, ο ηλεκτρικός φράχτης που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη, είναι ελαφρύς και μεταφέρεται εύκολα, ενώ η τροφοδοσία του μπορεί να γίνεται με μπαταρίες ή με ηλιακό συλλέκτη. Με άλλα λόγια, αν έχετε ηλεκτρικό φράχτη, μπορείτε να μεταφέρετε τις μέλισσές σας στα καλύτερα μέρη γι’ αυτές ανάλογα με την εποχή και με τον τρόπο αυτό να βγάλετε περισσότερο μέλι.

Ο ηλεκτρικός φράχτης της Speedrite είναι απαραίτητος πάντα όταν πρέπει να προστατεύσεις τα ζώα, αλλά να προστατεύσεις και την παραγωγή σου από αυτά. Ο ηλεκτρικός φράχτης της Speedrite είναι φιλικός προς όλα τα ζωντανά όντα, ασφαλής και αποτελεσματικός όσον αφορά τις ζημιές.

Η Bentley Farm προσφέρει τις γνώσεις της, ώστε να αυξήσετε την παραγωγή και τα κέρδη σας με την συμμετοχή ενός αποτελεσματικού βοηθού – του ηλεκτρικού φράχτη της Speedrite.