Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Speedrite τώρα και στην Ελλάδα

αναρτήθηκε από System Administrator 26/09/2016 0 Σχόλια

Το 2016 είναι το έτος που έφερε στον Έλληνα αγρότη την μάρκα Speedrite. Η Speedrite (Νέα Ζηλανδία) είναι μια από τις ηγετικές παγκόσμιες μάρκες που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πρακτική σε χιλιάδες αγροκτήματα όλου του κόσμου από το 1938.

Θα παρουσιάσουμε τους ηλεκτρικούς φράχτες της Speedrite και στην 10η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia», η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 2-5 Φεβρουαρίου του 2017. Στο περίπτερο της Bentley Farm θα μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους ισχυρότερους ηλεκτρικούς φράχτες στην αγορά, και με πολλές από τις συσκευές τροφοδοσίας μας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και τα μοναδικά unigizer της Speedrite. Το  unigizer είναι μια συσκευή τροφοδοσίας για ηλεκτρικό φράχτη, που μπορεί να λειτουργεί με συσσωρευτή, φωτοβολταϊκή εγκατάσταση ή με το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό δίνει μεγάλη ευελιξία στους αγρότες και την δυνατότητα να επιλέξουν ηλεκτρικό φράχτη με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά την τροφοδοσία.

Ανεξάρτητα από τον αν θέλετε να προστατεύσετε το μελισσοκομείο σας από άγρια ζώα, να ελέγχετε άλογα, πρόβατα, κατσίκες ή βοοειδή, άσχετα από τον αν διαθέτετε ηλεκτρικό ρεύμα ή όχι – εμείς έχουμε λύση για σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα συζητήσουμε ευχαρίστως την ειδική περίπτωσή σας.