Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνολογία κυκλικού κύματος

Εξασφαλίζει πιο καθαρό και πιο ισχυρό παλμό, μεγιστοποιεί την ενέργεια η οποία κυλάει στον φράχτη για βέλτιστο συνεχή έλεγχο.

 

Χειρισμός και έλεγχος από απόσταση

Το τηλεχειριστήριο ελέγχου από απόσταση σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την συσκευή τροφοδοσίας, όπου και αν βρίσκεστε γύρω από τον φράχτη.

Ηλιακή συμβατότητα

Όλες οι συσκευές τροφοδοσίας, ακόμα και όσες τροφοδοτούνται με μπαταρίες, μπορούν να λειτουργούν και με ηλιακό συλλέκτη.

Οθόνη για την τάση

Κάθε συσκευή τροφοδοσίας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους έχει ενσωματωμένη, εύκολη στην χρήση οθόνη, που επιτρέπει την στιγμιαία μέτρηση της τάσης του φράχτη.

Διπολική τεχνολογία

Επιτρέπει την εγκατάσταση ηλεκτρικού συστήματος το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά καλά σε ξηρά και χαμηλής αγωγιμότητας εδάφη.

Προστασία της μπαταρίας

Τεχνολογία μικροεπεξεργαστών η οποία επιτρέπει στην συσκευή τροφοδοσίας να προσθέτει ισχύ από την μπαταρία ανάλογα με την κατάσταση του φράχτη.