Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.bentleyfarm.gr και την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε ή επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες"
Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, κάνουμε επεξεργασία και συλλογή σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την επίσκεψη ή /και την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Έχετε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε, να προσαρμόζετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας. Περισσότερες πληροφορίες

Ρυθμιστής φόρτισης 6A

Ρυθμιστής φόρτισης 6A

STECA SOLSUM 6.6F Ρυθμιστής Φόρτισης 12V / 24V 6A

Ρυθμιστής φόρτισης για φωτοβολταϊκά panel της STECA Solsum 6.6F. Αξιόπιστος - Γερμανικός ρυθμιστής φόρτισης για  για φωτοβολταϊκό πάνελ 10 - 80W / 12V

Αυτόματη αναγνώριση τάσης συστήματος. Διαθέτει κύκλωμα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο με ενδεικτικά LED απεικόνισης της κατάστασης της μπαταρίας. Μεγάλα - ασφαλή τερματικά σύνδεσης καλωδίων των φωτοβολταϊκών πανελ και του φορτίου. Τεχνολογία φόρτισης PWM με τις μικρότερες απώλειες στο σύστημα.

 

Ο ρυθμιστής Solsum της STECA παρέχει πλήρη σηματοδοσία της λειτουργίας του, της κατάστασης φόρτισης και των σφαλμάτων μέσω 4 LEDs διαφορετικών χρωμάτων. Στο manual που διαθέτει αναφέρει το πίνακα σηματοδοσίας ώστε να αποκωδικοποιήσετε το κάθε σήμα σε τί αναφέρεται.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Views: 4155
  • Κωδικός Προϊόντος: ES-5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 30,00€